Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πατάει χόρτο ο «Τόρο»

Βελτιωμένη ήταν η κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη το πρωί και όπως όλα δείχνουν θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι.

Πατάει χόρτο ο «Τόρο»
Το ιατρικό τιμ της Εθνικής έχει ρίξει το βάρος στην αντιμετώπιση του προβλήματος του Βασίλη Τοροσίδη προκειμένου να ξεπεράσει την οσφυαλγία και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για το ματς με τη Φινλανδία. Το σημερινό πρόγραμμα του δεξιού μπακ της Ρόμα περιελάμβανε δύο θεραπείες (πρωί-μεσημέρι) και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι ενθαρρυντική.

Ο «Τόρο» παρουσιάζεται αποφασισμένος να αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου και άπαντες στη «γαλανόλευκη» αποστολή αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρει. Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης σηκώθηκε το πρωί σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν χθες, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα να τεθεί στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο διεθνής αμυντικός θα βγει στο γήπεδο κανονικά για να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση (20:00) της Εθνικής. Εάν δεν τα καταφέρει, η κατάσταση θα ανατραπεί και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, πιθανότατα στο πρόσωπο του Γιάννη Σκόνδρα.

Στο μεταξύ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδειξε το πρωί σε βίντεο στιγμιότυπα από το προηγούμενο παιχνίδι της Φινλανδίας κόντρα στα Νησιά Φερόε. Στην ανάλυση του ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στα αμυντικά κενά της αντιπάλου, συμπληρώνοντας όμως, ότι από τη μέση και μπροστά οι Φινλανδοί μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι εάν οι διεθνείς μας τους το επιτρέψουν.

Όσον αφορά, τον ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει από τη Φινλανδία, ο ομοσπονδιακός προπονητής εστίασε στον επιτελικό χαφ, Ρόμαν Ερεμένκο που παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από τα πόδια του περνούν οι περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: