Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη νίκη»


Μια μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Αν και οι «πράσινοι» είχαν απουσίες αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν τη νίκη, όπως τόνισε ο άσος του τριφυλλιού.

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη νίκη»
Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια μεγάλη επιτυχία και μια σπουδαία νίκη, όπως δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Ο 24χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού», μιλώντας λίγο μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε πως αν και οι απουσίες ταλαιπώρησαν την ομάδα, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την τελική νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια μεγάλη νίκη. Είχαμε πολλές απουσίες αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το πώς κύλησε ο αγώνας: «Αν και είχαμε προβλήματα σε κάποια σημεία του αγώνα, στη συνέχεια κάναμε σωστές επιθέσεις και με λίγη τύχη καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη».

Για τη επόμενη μέρα: «Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και πολύ δουλειά να κάνουμε. Το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι πολύ δύσκολο».

Αυτό το παιχνίδι χαρακτηρίζεται πρόωρος τελικός, πως θα κυλήσει η συνέχεια του Κυπέλλου: «Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς και δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: