Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Την «πίσσα» ο Κασίγιας, τα… πούπουλα ο Στοχ!!

Μια απίστευτη γκέλα του Κασίγιας κι ένα γκολ στο τέλος από τον «δικό» μας Μίροσλαβ Στοχ έριξε στο «καναβάτσο» την Ισπανία που γνώρισε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-1 στη Σλοβακία!

Την «πίσσα» ο Κασίγιας, τα… πούπουλα ο Στοχ!
Στο παρελθόν είναι αμέτρητες οι φορές που η εθνική Ισπανίας (αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης) σώθηκε χάρη στον Ίκερ Κασίγιας. Είναι φανερό όμως πια πως ο «Άγιος» δεν είναι πια ο ίδιος, κάτι που φάνηκε και στα προκριματικά του Euro.

Οι «φούριας ρόχας» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17’ όταν η Σλοβακία άνοιξε το σκορ χάρη σε ευγενική χορηγία του Ισπανού τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν με μια απλή κομπίνα ένα φάουλ, ο Κούτσκα έστειλε την μπάλα (με φάλτσο μεν) αλλά στο κέντρο της εστίας, τη στιγμή που ο Κασίγιας είχε ήδη διαλέξει γωνία με συνέπεια να αναγκαστεί περίλυπος να τη μαζέψει από τα δίχτυα.

Ένα γκολ του Αλκάθερ στο 82’ πήγε κάπως να σώσει την… τιμή των Ισπανών, όμως στο τέλος μίλησε ένας παλιός μας γνώριμος, ο Μίροσλαβ Στοχ, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς στα προκριματικά το… φτωχό Λουξεμβούργο έφτασε κοντά σε έκπληξη. Αυτήν τη φορά όμως, προδόθηκε στο τέλος αφού αν και προηγήθηκε 1-2, ένα πέναλτι του Τζάχοβιτς κι ένα γκολ του Αμπντουραχμί στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.

Στο άλλο ματς του γ’ ομίλου, η Ουκρανία κατάφερε με δύο γκολ στο τέλος να κάμψει την αντίσταση της Λευκορωσίας, να νικήσει 2-0 και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα

Λευκορωσία – Ουκρανία 0-2
(82’ αυτ. Μαρτίνοβιτς, 90’+3’ Σίντορτσουκ)

ΠΓΔΜ – Λουξεμβούργο 3-2
(20’ Τραϊκόφσκι, 66’ πεν. Τζάχοβιτς, 90' Αμπντουραχμι – 39’ Μπένσι, 44’ Τιρπέλ)

Σλοβακία – Ισπανία 2-1
(17’ Κούτσκα – 82’ Αλκάθερ)

Η βαθμολογία:

Σλοβακία 6
Ισπανία 3
ΦΥΡΟΜ 3
Ουκρανία 3
Λευκορωσία 1
Λουξεμβούργο 1

Η επόμενη αγωνιστική (12/10)

Ουκρανία-ΦΥΡΟΜ
Λευκορωσία-Σλοβακία
Λουξεμβούργο-Ισπανία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: