Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο «Τόρο», ο «Κάρα» και το Ελσίνκι!

Με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να εύχεται καλή αρχή στον Γιώργο Καραγκούνη στα νέα του καθήκοντα, η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται στο Ελσίνκι από το απόγευμα της Πέμπτης. Τι γίνεται με Τοροσίδη.

Ο «Τόρο», ο «Κάρα» και το Ελσίνκι

Το μήνυμα που ακούστηκε από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους λίγα λεπτά πριν από την απογείωση αφορούσε την «πρώτη» του τυπάρα στο νέο ρόλο του. «Καλή αρχή στον Γιώργο Καραγκούνη και φυσικά η Εθνική να επιστρέψει στην Αθήνα με τη νίκη».

Οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο μετέβησαν στο ξενοδοχείο για το βραδινό γεύμα και στη συνέχεια ξεκουράστηκαν μετά το πολύωρο ταξίδι και την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ιατρικό τιμ της «γαλανόλευκης» θα πέσει πάνω στον Βασίλη Τοροσίδη, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και θα συνεχίσει στο ξενοδοχείο τη θεραπεία του.

Αισιοδοξία για Τοροσίδη

Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία πως ο δεξιός μπακ της Ρόμα θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και φυσικά θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της Εθνικής. Αισιοδοξία που απορρέει από την αποφασιστικότητα του «Τόρο» για να αγωνιστεί κόντρα στη Φιλνανδία, αλλά και από την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου.

Πάντα, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται προσοχή ειδικά όταν πρόκειται για πόνους στη μέση. Είναι δεδομένο ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα κάνει θεραπεία και το πρωί της Παρασκευής για να είναι διαθέσιμος στην απογευματινή προπόνηση στις 20:00. Λίγο νωρίτερα (19:15) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τι σκέφτεται ο Ρανιέρι για την ενδεκάδα

Όσον αφορά, τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού για την ενδεκάδα μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις ωστόσο οι ενδείξεις υπάρχουν. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ορέστης Καρνέζης, δεξιά -εάν όλα πάνε καλά- ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Κώστας Γιαννούλης και οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Γιάννη Μανιάτη, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Ανδρέα Σάμαρη. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς, δεξί ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει ένα δίλημμα στην επιλογή του φουνταριστού μεταξύ του Κώστα Μήτρογλου και του Κλάους Αθανασιάδη. Θεωρητικά έχει προβάδισμα ο επιθετικός του Ολυμπιακού, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: