Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Έρχεται η… ώρα του Μπεργκ!!

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το πότε ακριβώς θα επιστρέψει, ο Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις και δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο.

Έρχεται η… ώρα του Μπεργκ!
Δυο μέρες κράτησε το ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά το τέλος του δεν σημαίνει πως αυτόματα γέμισε το προπονητικό κέντρο από ποδοσφαιριστές. Η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πραγματοποιήθηκε χωρίς τους επτά διεθνείς που έχουν ενσωματωθεί στα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Δώνης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Καρέλης και Μπερίσα δεν έλαβαν μέρος και ο Γιάννης Αναστασίου «προβίβασε» τους νεαρούς Μυρθιανό και Αγγελόπουλο από την ομάδα Κ20, που συμμετείχαν και αυτοί στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Ουσιαστικά, από σήμερα (9/10) ξεκινά και η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Μπασακσεχίρ το προσεχές Σάββατο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεαρός Κότσαρης αλλά και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος επανήλθε σε χρόνο-ρεκόρ, έχει ξεκινήσει μεν χαλαρά, αλλά δείχνει σαν θηρίο στο κλουβί. Φυσικά το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο είναι ενθουσιασμένο από την πορεία της αποθεραπείας του, όμως κανείς δεν θέλει να ρισκάρει ούτε μια πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψει, ούτε βέβαια μια επιστροφή με… ρίσκο.

Ο Σουηδός είναι το «βαρύ πυροβολικό» του «τριφυλλιού» και γι’ αυτό είναι βέβαιο πως κανένας δεν πρόκειται να εκβιάσει καταστάσεις. Ο Μπεργκ θα επανέλθει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος (και χρειάζεται ακόμη αρκετός χρόνος για να συμβεί αυτό) προκειμένου να κάνει στις αντίπαλες άμυνες τα… κόλπα στα οποία μας έχει συνηθίσει!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: