Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Θα έχει άλλες εκπλήξεις;

Συνεχίζεται η δράση στην προκριματική φάση του EURO 2016, μετά τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα της Πέμπτης. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τσεχία-Τουρκία, Βουλγαρία-Κροατία.

Θα έχει άλλες εκπλήξεις;
Δεύτερη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του EURO 2016, ενώ την Πέμπτη την... πάτησαν αρκετά φαβορί. Οι ομάδες πρώτου, δεύτερου και όγδοου ομίλου ρίχνονται την Παρασκευή στην «μάχη».

1ος όμιλος

Ένα από τα αμφίρροπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας διεξάγεται στον πρώτο όμιλο. Η Τουρκία υποδέχεται την Τσεχία, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το «βαρύ» 3-0 της πρεμιέρας από την Ισλανδία! Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Ολλανδίας στην πρώτη αγωνιστική.

Οι «οράνιε» παίζουν στην έδρα τους με τον Καζακστάν και θα είναι βασικός ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ιμπραίμ Αφελάι, όπως προανήγγειλε ο Γκους Χίτινγκ.

Το πρόγραμμα
Λετονία-Ισλανδία
Ολλανδία-Καζακστάν
Τουρκία-Τσεχία

2ος όμιλος

Δύσκολη αποστολή για την Κύπρο, καθώς θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ, που είχε ρεπό στην πρώτη αγωνιστική, όταν η ομάδα του Χαράλαμπου Χριστοδούλου νίκησε την… μουντιαλινκή, Βοσνία με 2-1 στην Ζένιτσα. Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δίνει και το Βέλγιο, που θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ανδόρα.

Το πρόγραμμα
Βέλγιο-Ανδόρα
Κύπρος-Ισραήλ
Ουαλία-Βοσνία

8ος όμιλος
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ιταλία που θα παίξει στην έδρα της με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το Βουλγαρία-Κροατία, με τους Πράνιτς, Σίλντενφελντ να είναι έχουν κληθεί από τον Νίκο Κόβατς. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες. Αυτό που προέκυψε για τους φιλοξενούμενους με τον Λόβρεν, καλύφθηκε με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.


Το πρόγραμμα
Βουλγαρία-Κροατία
Ιταλία- Αζερμπαϊτζάν
Μάλτα-Νορβηγία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: