Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ!»


Απίστευτες εκφράσεις και απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν καταγράψει στο φύλλο αγώνα οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ!

«Θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ!»
Αρκετό… μελάνι χρησιμοποίησαν οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλείσουν το φύλλο αγώνα, το οποίο «καίει» το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς έχουν αναφέρει παράνομη είσοδο οπαδών στο κλειστό, καθώς επίσης ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπό τους από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και υποστηρίζουν οι τρεις διαιτητές, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου εισήλθαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ άτομα που δεν είχαν δικαίωμα και τα οποία έβριζαν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια και για έξι λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ, κατέβηκε στις θέσεις που είναι στο παρκέ και συνεχώς έβριζε και απειλούσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης με εκφράσεις όπως: «τι σφυράτε ρε π…..ς γιοι;», αλλά και «θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ!».

Τέλος, στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε και η ένταση που δημιουργήθηκε στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: