Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Κατσουράνης: «Ο Σάντος είναι σοφός»

Σε ρόλο δημοσιογράφου «δούλεψε» ο Κώστας Κατσουράνης για τους Πορτογάλους. Ο διεθνής μέσος, μιλώντας στον Τύπο της χώρας, «σκιαγράφησε» το προφίλ του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος.

Κατσουράνης: «Ο Σάντος είναι σοφός»
Το προφίλ του Φερνάντο Σάντος, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πορτογαλίας, «σκιαγράφησε» στο τύπο της χώρας ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Έλληνας διεθνής μέσος, που έχει συνεργαστεί μαζί με τον 59χρονο σε Εθνική Ελλάδος, Μπενφίκα και ΑΕΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του, χαρακτηρίζοντάς τον –μεταξύ άλλων- σοφό.

Επίσης, αναφέρθηκε στις σχέσεις του Σάντος με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην ικανότητά του να έχει πλήρη αντίληψη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Μπορεί να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, χωρίς να είναι από τους προπονητές που μιλάει συνεχώς με τον κάθε παίκτη. Είναι ένας σοφός άνθρωπος που σκέφτεται και «ζυγίσει» πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση. Είναι πολύ οργανωμένος και ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς κάνει. Είναι πολύ καλός στο να καταλαβαίνει τις φάσεις του παιχνιδιού και ξέρεις το πώς να βελτιώσει την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Κατσουράνης μιλώντας στο πρακτορείο «Lusa». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: