Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Από «κόσκινο» οι μεγάλοι, στο «μικροσκόπιο» οι μικροί!

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του ΠΑΟΚ θα έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης την Παρασκευή, στο φιλικό με την Κ20. Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της Πέμπτης στον «δικέφαλο του Βορρά».

Από «κόσκινο» οι μεγάλοι, στο «μικροσκόπιο» οι μικροί
Τεστ με πολλά μέτωπα στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών, θα έχει την ευκαιρία να περάσει από «κόσκινο» τους παίκτες του στο φιλικό με την Κ20 το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία (16.30). Παράλληλα, από το μικροσκόπιο του έμπειρου τεχνικού του «δικέφαλου του Βορρά» θα περάσουν και οι «μικροί», στους οποίους δείχνει να δίνει μεγάλη βάση.

Στο ματς δεν θα πάρουν μέρος οι Φακούντο Περέιρα, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χέντβιγκες Μαντούρο, Γιώργος Τζαβέλλας (έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις) που πραγματοποιούν ειδικό πρόγραμμα, αλλά και οι 12 διεθνείς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης, ο Αναστασιάδης δούλεψε κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση με έμφαση σε άλματα, μικρά σπριντ, σουτ στην κίνηση έπειτα από αποφυγή εμποδίων και παιχνίδι με μία επαφή σε μικρό γήπεδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: