Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Περπέρογλου: «Με βοήθησε πολύ ο Ομπράντοβιτς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου, στον τουρκικό Τύπο, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως ο «Ζοτς» έχει μεγάλο μερίδιο για τη βελτίωσή του.

Περπέρογλου: «Με βοήθησε πολύ ο Ομπράντοβιτς»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Στράτος Περπέρογλου να γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με όσα είπε ο «Πέρπε» στον τουρκικό Τύπο. Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η Αναντολού Εφές, η ομάδα στην οποία ανήκει, έκανε την καλύτερη επιλογή με την πρόσληψη του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Ο Ομπράντοβιτς είχε μεγάλη συνεισφορά στη βελτίωσή μου. Πέρυσι, όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό τέθηκα αντίπαλός του δύο φορές στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα και η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και προπονητών, αλλά εγώ ανήκω στην Αναντολού Εφές και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου στον τουρκικό Τύπο, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Δεν είχε τύχει να συνεργαστώ ποτέ με τον κύριο Ίβκοβιτς, αλλά τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί ήταν για χρόνια στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος, όμως, πως η Αναντολού Εφές έχει επιλέξει τον καταλληλότερο για να επιστρέψει στις επιτυχίες».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: