Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Πίστωση χρόνου στον Ρανιέρι»

goymas-aixmes-dioikisi-panathinaikos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκούμας και μίλησε για την Εθνική ομάδα αλλά και τον Κλαούντιο Ρανιέρι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας:
Για τη κριτική που ασκείται στον Ρανιέρι:
«Δε πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε τον κ. Ρανιέρι. Πρέπει να δούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια πως θα παρουσιαστεί η ομάδα και αν δεν αλλάξει πρόσωπο τότε να υπάρξει σκληρή κριτική. Πιστεύω δε θα δούμε τα… ίδια χάλια. Τα επόμενα παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Πέρασε ένας μήνας από το πρώτο παιχνίδι, πολλοί παίκτες έχουν παιχνίδι τα πόδια τους και η μάδα θα είναι βελτιωμένη. Πρωταρχικός στόχος είναι τα αποτελέσματα αλλιώς θα είμαστε με τη πλάτη στο τοίχο».
Για την εμφάνιση με τη Ρουμανία:
«Η εμφάνιση με η Ρουμανία ήταν πολύ κακή. Δεν μπορεί να παρουσιαστεί το ίδιο κακή η ομάδα. Δε θα έχει καμιά σχέση και τώρα θα δούμε τη δουλειά του κ. Ρανιέρι που έχει κάποιο διάστημα στην ομάδα ενώ έχει και τον Καραγκούνη δίπλα του. Η προσθήκη του Γιώργου είναι πάρα πολύ σημαντική. Στην Ελλάδα εύκολα απογοητευόμαστε. Πρέπει να δώσουμε στον κ. Ρανιέρι μια πίστωση χρόνου».
Για την μη κλήση του Γκέκα στην Εθνική:
«Δεν έπρεπε να τον πάρει στη προεπιλογή αν δε τον ήθελε. Ο Γκέκας δεν είναι παιδάκι που ξεκινάει. Τώρα έχει πάρει ρόλο ο Καραγκούνης όμως. Ο Γκέκας είναι πρώτος σκόρερ στην Τουρκία και αν δε τον θες μη τον καλείς στη προεπιλογή. Πιστεύω από εδώ και πέρα όλα αυτά θα τα προλαβαίνει ο Ρανιέρι χάρις τον Καραγκούνη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: