Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Περιμένουν «επιστροφές»

Τους ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες περιμένουν στον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ. Μεγάλη προσοχή για Σιόβα.

Περιμένουν «επιστροφές»
Προτεραιότητα αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό αποτελεί η επιστροφή των ποδοσφαιριστών που είναι τραυματίες και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο λόγος για τους Σιόβα, Φουστέρ, Ντοσεβί, Μπενίτες και Γκαζαριάν, οι οποίοι αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμό στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή που υπάρχει λόγω των εθνικών ομάδων.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι εκείνη του Σιόβα, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες και πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω του, υπέστη νέα θλάση κι έτσι έμεινε ξανά εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Ντοσεβί είναι ο επόμενος στη σχετική λίστα, ενώ ο Φουστέρ φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Όλα, πάντως, θα κριθούν από τη Δευτέρα, όταν θα επιστρέψουν οι προαναφερθέντες στις προπονήσεις και ο Μίτσελ θα διαπιστώσει κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει για το πρωτάθλημα και φυσικά για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν παράλληλα να μην τραυματιστεί ή να επιστρέψει με πρόβλημα κάποιος από τους δέκα διεθνείς που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν από του Ρέντη. Ο λόγος για τους Μέγιερι, Μανιάτη, Μήτρογλου, Φορτούνη, Γιαννούλη, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Ντουρμάζ και Αφελάι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: