Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κιν σε Φέργκιουσον: «Χρειαζόμαστε περισσότερα, γέρο…»

Όποτε ανοίγει το στόμα, ο Ρόι Κιν παράγει ειδήσεις. Ιστορίες που συζητούνται. Σαν αυτή που διηγείται στη δεύτερη αυτοβιογραφία του για τον τρόπο που μίλησε κάποτε στον Φέργκιουσον και τον βοηθό του.

Κιν σε Φέργκιουσον: «Χρειαζόμαστε περισσότερα, γέρο…»

Μετά την πρώτη αυτοβιογραφία του, την Πέμπτη κυκλοφορεί κι ένα… σίκουελ από τον επί χρόνια αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκεί όπου, ανάμεσα σε άλλα «ζουμερά», διηγείται το πώς έσπασε για πρώτη φορά το γυαλί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (λόγος για τον οποίο και αποχώρησε τελικά από το σύλλογο).

Αναφερόμενος λοιπόν σε μια περίοδο που η ομάδα βρισκόταν στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για προετοιμασία και μετά από κάποιες δηλώσεις του Κάρλος Κεϊρόζ στις οποίες είχε… τολμήσει ν’ αφήσει υπονοούμενα για την πίστη του στη Γιουνάιτεντ, ο Κιν ισχυρίζεται ότι του είπε:

«Μη μου μιλάς εμένα για πίστη, Κάρλος. Πριν λίγα χρόνια έφυγες, μετά από 12 μήνες στην ομάδα, για να πάρεις τη δουλειά στη Ρεάλ. Μην τολμήσεις ξανά ν’ αμφισβητήσεις την αφοσίωσή μου. Είχα ευκαιρίες να πάω στη Γιουβέντους και την Μπάγερν».

Ενδεικτικότερο όμως του πόσο… δεν χαμπάριαζε, ήταν ο τρόπος που μίλησε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όταν λοιπόν ο προπονητής-μύθος του συλλόγου μπήκε στη μέση λέγοντας «αρκετά, πολύ τα ανέχτηκα όλα αυτά», ο Κιν απάντησε:

«Και για σένα τα ίδια ισχύουν, γέρο. Χρειαζόμαστε περισσότερα από σένα, γαμώτο. Χρειαζόμαστε παραπάνω, γέρο. Μένουμε πίσω απ’ τις άλλες ομάδες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: