Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ… και στην Αμερική!!

Μετά τη Σερβία, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα τσεκάρει παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΚ σε Ισπανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Οι περιπτώσεις Σκούλετιτς και Ζόνιτς. Τεστ πρεμιέρας σήμερα με Πιερικό.

ΑΕΚ… και στην Αμερική
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στην ΑΕΚ φροντίζουν να έχουν μια σαφή εικόνα της μεταγραφικής αγοράς από τώρα για το μέλλον. Ο επιφορτισμένος με το κομμάτι αυτό, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μετά το ταξίδι του στη Σερβία θα έχει επόμενους σταθμούς την Ισπανία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί στόχοι, ωστόσο είναι δεδομένο πως η «Ένωση» ψάχνεται για συγκεκριμένες θέσεις: αριστερό μπακ, αριστεροπόδαρο στόπερ, αμυντικό χαφ, δεξιό εξτρέμ και επιθετικούς.

Κάποιες περιπτώσεις παικτών έχουν ξεχωρίσει, όπως αυτή του Ντανίλο Πάντιτς, που όμως κρίνεται πολύ δύσκολο να αποκτηθεί γιατί οι προοπτικές του έχουν προσελκύσει ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μονακό. Δύσκολη περίπτωση είναι κι ο συμπαίκτης του 18χρονου μέσου στην Παρτιζάν, Πέταρ Σκούλετιτς. Ο 24χρονος φορ έχει επτά γκολ σε ισάριθμα ματς, αλλά δεσμεύεται μέχρι το 2017. Πιο προσιτός είναι ο 23χρονος Ιγκόρ Ζόνιτς, που παίζει δανεικός από την Παρτιζάν στη Μλάντοστ κι αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ.

Πρόβα πρεμιέρας

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στην Κατερίνη τον Πιερικό (16:00, OTE-Sport 1) σε φιλικό που θα αποτελέσει τελική πρόβα για την πρεμιέρα της Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δοκιμάσει για τουλάχιστον ένα ημίχρονο το σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή. Όλα δείχνουν πως τη θέση του Μάνταλου, που κλήθηκε στην Εθνική, θα πάρει ο Ανάκογλου και τον τελευταίο θα αντικαταστήσει στα αμυντικά χαφ ο Ρόβας. Έτσι η πιθανότερη σύνθεση είναι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Μπακάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Αραβίδης. Στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρίσκονται περίπου 1.000 φίλοι της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: