Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Ασπρόμαυρο» το μέλλον!!

Τον κορμό τους για τα επόμενα χρόνια χτίζουν από τώρα στον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση να είναι σε επαφή με τους νεαρούς παίκτες που τα επόμενα χρόνια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ασπρόμαυρο» το μέλλον
Πράξη κάνουν στον ΠΑΟΚ τις δηλώσεις που είχε κάνει στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ο Ιάκωβος Αγγελίδης ως πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δείχνουν εμπράκτως ότι πιστεύουν στους παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τις ακαδημίες του συλλόγου, με τις κινήσεις τους να «δέσουν» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με ορίζοντα τετραετίας.

Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κατσικά για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής ομάδας και είναι θέμα ημερών οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου με παράλληλη αναπροσαρμογή στο οικονομικό.

Στην ίδια κατηγορία, με τον νεαρό χαφ ανήκει και ο Στέλιος Πόζογλου. Ο 18χρονος ακραίος, παρότι αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό, έμεινε τελικά στον ΠΑΟΚ και εκείνος με τη σειρά αναμένεται να περάσει τα γραφεία της ΠΑΕ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του (το συμβόλαιό του λήγει 2016, αλλά θα γίνει κουβέντα για το 2018).

Παράλληλα, υπάρχουν και οι ξένοι Γκολάσα και Μακ που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και είναι 23 ετών. Μικρότεροι, αλλά με πολλά περιθώρια βελτίωση, είναι οι 21 ετών Κάτσε, Κίτσιου, οι 20χρονοι Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, οι 18χρονοι Κουλούρης, Δεληγιαννίδης.

Με όλους αυτούς ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει μία 11αδα παικτών, στους οποίους μπορεί να στηριχθεί και να έχει καλά αποτελέσματα στο προσεχές μέλλον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: