Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Σαρικόπουλος: «Πέρασα ωραία στον Άρη, αλλά…»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επιστρέφει σαν αντίπαλος του Άρη με τη φανέλα της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο και μιλά για τη δύσκολη αποστολή της ομάδας του.

Σαρικόπουλος: «Πέρασα ωραία στον Άρη, αλλά…»
Ιδιαίτερος είναι ο αποψινός αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη στο Nick Galis Hall για τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο 25χρονος σέντερ για την τρίτη αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου θα τεθεί αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας.

«Προσωπικά, πέρασα πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη αλλά τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΚ και αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα μου. Αυτό είναι που μετράει. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα», τόνισε.

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της. Σίγουρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο το περιβάλλον για μας, αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο κόουτς Πρίφτης έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και αναμένεται να διεξαχθεί ένας πολύ δυνατός αγώνας», πρόσθεσε.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ, δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Το ταξίδι στην Πάτρα μπορεί να ήταν μία ταλαιπωρία, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ακόμα ένα δυνατό φιλικό. Προσπαθούμε να βρούμε τη «χημεία» μας ως ομάδα. Αγωνιστικά, μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλο, όμως όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: