Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κόμπι και… ξύλο!!

Η επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ και ο καβγάς μεταξύ Νοά και Πιρς ξεχώρισαν από τα φιλικά που έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ.

Κόμπι και… ξύλο
Ο Κόμπι Μπράιαντ επέστρεψε δυνατός. Στη φιλική νίκη των Λέικερς επί των Νάγκετς με 98-95, ο σταρ της ομάδας του LA που πέρσι έπαιξε σε μόλις έξι παιχνίδια λόγω τραυματισμού, είχε 13 πόντους (5/12 σουτ) και 5 ασίστ σε 21 λεπτά δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Ο Στιβ Νας, που επίσης ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρσι, είχε 11 πόντους και 5 ασίστ, ενώ Τάι Λόσον με 14 και Τιμοφέι Μοζγκόφ με 13 πόντους ξεχώρισαν από το Ντένβερ.

Οι Ουίζαρντς επικράτησαν 85-81 των Μπουλς στο Σικάγο, αλλά την παράσταση έκλεψαν τα σπρωξίματα μεταξύ του Γιοακίμ Νοά και του Πολ Πιρς. Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με 17 πόντους σε 22 λεπτά, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 11 και ο Πάου Γκασόλ 8 πόντους για τους «ταύρους». Ο ρούκι Γκλεν Ράις, γιος του ομώνυμου μεγάλου σκόρερ του παρελθόντος, είχε 18 πόντους.

Οι Χοκς νίκησαν 93-87 τους Πέλικανς με 13 πόντους του Τζον Τζένκινς για τους νικητές και 14 πόντους του Ράιαν Άντερσον για τους ηττημένους.

Τέλος, οι Σέλτικς χωρίς τον τραυματία Ραζόν Ρόντο συνέτριψαν με 98-78 τους Σίξερς με τους Έβαν Τέρνερ και Μπράντον Μπας να έχουν από 15 πόντους, ενώ ο Τόνι Ρότεν ξεχώρισε με 19 για την ομάδα της Φιλαδέλφεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: