Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Επιστροφή Κωνσταντινίδη για ΠΑΟΚ!

Ένα καλό νέο είχε η προπόνηση της Δευτέρας για τον ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς. Με ομίχλη η διπλή προπόνηση.

Επιστροφή Κωνσταντινίδη για ΠΑΟΚ
Με τις απουσίες εξαιτίας των εθνικών ομάδων να είναι αρκετές ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον ΠΑΟΚ.

Στη διπλή προπόνηση ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Τα νέα δεν ήταν τόσο καλά για άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης κι ο Φακούντο Περέιρα έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο οίδημα του παλιού του τραυματισμού
Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αισθανόταν το πόδι του βαρύ από την καταπόνηση των προηγούμενων ημερών και προτιμήθηκε προληπτικά να μην προπονηθεί με μπάλα.

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Μάαρτεν Μάρτενς που έλειπε από την πρωινή προπόνηση με άδεια από το τεχνικό τιμ γυμνάστηκε πιο χαλαρά επειδή προερχόταν από ταξίδι.

Οι εναπομείναντες παίκτες που ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα επικεντρώθηκαν το πρωί στη φυσική κατάσταση και στη μυική ενδυνάμωση με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα παρά τη ομίχλη που σκέπασε το προπονητικό του «Δικεφάλου του Βορρά» για περισσότερη από μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Την Τρίτη (7/10) η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στη Νέα Μεσημβρία στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (08/10). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: