Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Νέιμικ: «Με μεγάλη σοβαρότητα για την πρόκριση»

Το μηνυμά του ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ έστειλε ο Ντρου Νέιμικ. Η ομάδα του Άρη ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα για την φετινή χρονιά την Τρίτη 7/10,  στις 5 το απόγευμα,στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου. Ο Αμερικανός σέντερ θα δώσει κανονικά το παρόν καθώς  ξεπέρασε πλήρως το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρούσε.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:


«Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό και είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντική διοργάνωση για την ομάδα μας. Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς είναι γι’ αυτόν το θεσμό και δουλεύουμε σκληρά για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε»

Αναφορά έκανε και για την δυσκολία του αγώνα: «Αρχικά πρόκειται για κόντρα ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει επικίνδυνους σουτέρ και καλούς παίκτες στο πικ εντ ρολ. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Τέλος τόνισε πως θέλει ο κόσμος της ομάδα να γεμίσει το γήπεδο: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο και ανυπομονούμε να ζήσουμε τη συμπαράστασή του. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα και να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: