Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας το πανελλήνιο!!

Παράλληλα με τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα με τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς. Αύριο η συνέντευξη Τύπου για την 32η διοργάνωση.

Στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας το πανελλήνιο
Σε περίπου ένα μήνα είναι το ραντεβού των φίλων του κλασικού αθλητισμού με τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που μαγνητίζει τα βλέμματα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Παράλληλα με την 32η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον Γρηγόρη Λαμπράκη θα γίνει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου.

«Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση statistics@segas.gr. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Η ανακοίνωση για την συνέντευξη Τύπου:

«Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή διεξαγωγή του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Η αυλαία για την 32η διοργάνωση του αγώνα, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, θα ανοίξει με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει η Ομοσπονδία, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο New Hotel (Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα), με τη συμμετοχή των κύριων Θεσμικών Συνεργατών του ΣΕΓΑΣ για το Μαραθώνιο, (Υπουργείο Τουρισμού, Υφυπουργείο Αθλητισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθήνας, Δήμος Μαραθώνα και ΕΟΤ) καθώς και του Μεγάλου Χορηγού του, την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Την ομοσπονδία θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Σεβαστής. Θα παραστούν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτιοανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου και οι δήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Την ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέγα Χορηγό του Μαραθωνίου, θα εκπροσωπήσει ο γενικός διευθυντής Marketing του Οργανισμού, Petr Matejovsky. Στη συνέντευξη Τύπου ακόμη θα παραστούν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Γιάννης Σταματόπουλος και ο γενικός συντονιστής του ΑΜΑ, Μάκης Ασημακόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: