Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πρίφτης: «Δυνατή ομάδα και με ταλέντο η ΑΕΚ»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των «κίτρινων» με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο και τόνισε πως η Ένωση είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα με έμπειρους Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους ξένους.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Η ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ΑΕΚ και να μπορέσουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα».

O κόουτς του Άρη κατέληξε: «Είναι ένα ματς Κυπέλλου, επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο θεσμό, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: