Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Όλοι μαζί και ο Ρανιέρι χώρια!!

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε σε αρκετό κόσμο ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι πήγε μόνος του στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, ενώ οι διεθνείς πήγαν όλοι μαζί με πούλμαν.

Όλοι μαζί και ο Ρανιέρι χώρια
Κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μία εθνική.

Εν όψει των σημαντικότατων αγώνων με τη Φινλανδία και τη Βόρειο Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος προκάλεσε αρνητική εντύπωση η χθεσινή εικόνα που αντίκρισαν οι δημοσιογράφοι – και όχι μόνο – στον Άγιο Κοσμά.

Συγκεκριμένα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι αφίχθη στο προπονητικό κέντρο με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα το έχει παραχωρήσει η ΕΠΟ μαζί με έναν σοφέρ!

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές έφτασαν για την προπόνηση όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται, από το ξενοδοχείο με το πούλμαν της ομάδας. Μάλιστα, τέτοιο περιστατικό είχε χρόνια να συμβεί και σχολιάστηκε αρκετά.

Στην ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου είχε ενημέρωση και συζητήσεις από τους ιθύνοντες και με τον νέο του συνεργάτη, Γιώργο Καραγκούνη.

Όπως λέει και ο σοφός λαός, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτή η αρχή δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, και ο Ιταλός καλείται να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα για να μην υπάρξουν και άλλου τέτοιου είδους «παρεξηγήσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: