Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τα λένε Γαλανός-Καλαϊτζιδης!!

Με βασικό θέμα συζήτησης τις αρμοδιότητες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αναμένεται να υπάρξει σύντομα συνάντηση του προπονητή με τον Γιώργο Γαλανό.

Τα λένε Γαλανός-Καλαϊτζιδης
Η πρόθεση του Γιώργου Γαλανού να τοποθετήσει έναν άνθρωπο που θα είναι ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση φαίνεται πως δημιουργεί νέα προβλήματα στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου δεν θεωρεί ότι με την έλευση ενός γενικού αρχηγού «ψαλιδίζονται» ή αμφισβητούνται οι αρμοδιότητες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο 58χρονος προπονητής προτού αναλάβει την είχε θέσει ως όρο να έχει εκείνος τον απόλυτο έλεγχο και να αποφασίζει εκείνος για ό,τι αφορά την ομάδα του.

Δηλαδή, να διαπραγματεύεται εκείνος με τους ποδοσφαιριστές (όπως συνέβη και στην περίπτωση του Σιαλμά) και να αποφασίζει εκείνος για κάθε αγωνιστικό θέμα στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, η πρόθεση του κ. Γαλανού να ορίσει γενικό αρχηγό στο τμήμα φούντωσε τις φήμες για πρόβλημα στις σχέσεις της διοίκησης με τον έμπειρο τεχνικό.

Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία με τον κ. Καλαϊτζίδη, ώστε να ζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη και φυσικά το προαναφερθέν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: