Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Ψήνει» Αμπέντ!!

Επαφή με τον Μεντί Αμπέντ είχε προ ημερών ο Γιάννης Αναστασίου που κρατά τον Αλγερινό ζεστό εν όψει Γενάρη. Μεταγραφική σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό. Ποιοι παίκτες δίνουν εξετάσεις.

«Ψήνει» Αμπέντ
Ότι ο Παναθηναϊκός… αναπολεί τον Μεντί Αμπέντ είναι δεδομένο, αφού παίκτης με τα χαρακτηριστικά και την προσφορά του δεν υπάρχει στο τωρινό ρόστερ. Όπως δεδομένο είναι ότι και ο Αλγερινός μέσος αναπολεί τις μέρες του στο «τριφύλλι» βλέποντας να μην παίρνει ευκαιρίες στην παραπαίουσα Νιούκαστλ. Ο «σπόρος» για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές ξανά από τον Ιανουάριο υπάρχει, αλλά ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στην αγγλική ομάδα και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, εφόσον ο Άλαν Πάρντιου που δεν χρησιμοποιεί τον Αμπέντ αποτελέσει παρελθόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να είχε προ ημερών τηλεφωνική επαφή με τον παίκτη, σε μια κίνηση που δεν δείχνει απλώς ενδιαφέρον για την πορεία του στην Αγγλία, αλλά και τον κρατά «ζεστό» εν όψει του χειμώνα. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει και τον Ιανουάριο μέχρι τελευταίας ώρας τον Αμπέντ κι αν βρεθεί παίκτης με ανάλογα χαρακτηριστικά θα προτιμηθεί από το ρίσκο της αναμονής.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε από το εξωτερικό που είχε βρεθεί για να παρακολουθήσει παίκτη, αλλά θα αναχωρήσει σύντομα και πάλι για τον ίδιο σκοπό. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη στην ομάδα, ενώ παράλληλα είναι δεδομένο πως στο χρονικό διάστημα μέχρι τον Ιανουάριο θα αποτελέσει κριτήριο για κάποιους παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει. Στη λίστα αυτή είναι οι Μλάντεν Πέτριτς και Ουασίμ Μπούι.

Τα δύο πλάνα του Αναστασίου

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν… ησυχάζει. Ο προπονητής της ομάδας ψάχνει να βρει μια φόρμουλα που θα βοηθήσει αγωνιστικά τους παίκτες του και σύμφωνα με τη SportDay προσανατολίζεται στο να καθιερώσει το 4-3-1-2 στο ελληνικό πρωτάθλημα και το πιο συντηρητικό 4-2-3-1 στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Έξαλλοι με δημοσίευμα

Δημοσίευμα ανέφερε πως η ΕΠΟ μεσολάβησε για να πληρωθεί ταξιδιωτικό πρακτορείο που «μετέφερε» την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Εστορίλ για τον αγώνα του Europa League την περασμένη εβδομάδα. Αυτό προκάλεσε οργή στις τάξεις των «πράσινων» που έκαναν λόγο για ψεύδη και ανέφεραν πως με την ομοσπονδία έχει γίνει εδώ και μέρες μια συμφωνία για προείσπραξη ενός μέρους του μπόνους 1 εκατ. ευρώ από την UEFA.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: