Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ενωμένοι κι αποφασισμένοι!!

Με τον Τζέιμς Γκιστ διαθέσιμο και αποφασισμένοι για μάχη περιμένουν τον προημι-τελικό με τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. «Όσοι είμαστε, θα παλέψουμε», δηλώνει ο Παππάς. Δείπνο από Γιαννακόπουλο απόψε.

Ενωμένοι κι αποφασισμένοι
Στην κορύφωσή της φτάνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαυροκεφαλίδη και Σλότερ, αλλά υπολογίζει κανονικά σε Γκιστ (η μαγνητική έδειξε μυϊκό σπασμό στον ώμο), Φώτση και Μποχωρίδη. Μάλιστα απόψε μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει δείπνο σε όλη την ομάδα σε μία κίνηση συσπείρωσης πριν τη μεγάλη μάχη.

«Η ομάδα είναι αδύνατο να παρουσιαστεί έτοιμη στο βαθμό που θα θέλαμε λόγω των πολλών τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος έχοντας λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Δεν μετράει τόσο η τακτική, αλλά ποιος το θέλει περισσότερο, το πάθος και η διάθεση. Εμείς θέλουμε τίτλους και όσοι είμαστε υγιείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Νίκος Παππάς.

Όσο για την «επένδυση» σε νέα παιδιά, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη να το κάνει αυτό, γιατί του έλειπε κάπως το ελληνικό στοιχείο. Πιστεύω πως η επένδυση αυτή θα δικαιωθεί απόλυτα και πιο νωρίς από το αναμενόμενο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: