Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Έρχεται ο Ράιτ για Παναθηναϊκό!!

Ο Κρις Ράιτ έρχεται για τον Παναθηναϊκό. Το αποκάλυψε η πρώην ομάδα του στο NBDL, λίγες ώρες αφότου ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Μπακς.

Έρχεται ο Ράιτ για Παναθηναϊκό

Στο τέλος την περσινής σεζόν, ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,03μ.) είχε υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Μπακς, προκειμένου να μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο αυτό το καλοκαίρι. Σε οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε στο NBA με Ουόριορς και Μπακς, ο Ράιτ είχε κατά μέσο όρο 6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Ο Ράιτ, που δεν έγινε ντραφτ μετά την αποφοίτησή του από το Ντέιτον το 2011, έπαιξε πέρσι 41 ματς στο NBDL έχοντας 19,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο έχοντας 14 νταμπλ-νταμπλ. Με την ίδια ομάδα είχε 18,1 πόντους και 8,9 ριμπάουντ τη σεζόν 2012/13, ενώ και στις δύο του θητείες στο πρωτάθλημα έπαιξε στο All Star Game.

Με την προσθήκη του Ράιτ ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον αθλητικό ψηλό που έψαχνε. Πρόκειται για παίκτη με έφεση στα ριμπάουντ και γενικά το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, με αξιοπρεπές ποσοστό στις βολές, αλλά μάλλον μέτριο μακρινό σουτ.

Maine Red Claws @maineredclaws
Best of luck to Chris Wright @flyght33wright who has left the to accept a contract with Panathinaikos in Greece!
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: