Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οικονόμου: «Δεν υπάρχει κάτι για τον Άρη»

Άγνοια για τα περί αναζήτησης επενδυτή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Άρη, Τάσος Οικονόμου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οικονόμου: «Δεν υπάρχει κάτι για τον Άρη»
Απορημένος στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Γαλανός εμφανίζεται ενοχλημένος με την στάση του Ερασιτέχνη Άρη, παρουσιάστηκε ο νέος πρόεδρος, Τάσος Οικονόμου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα ξεκαθάρισε ότι από την μεριά του τουλάχιστον δεν υπάρχει αναζήτηση επενδυτή για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Λεφτά δεν υπάρχουν γενικά για την πατρίδα μας. Πολύ δύσκολο να βρεθούν για τον Άρη. Οι εποχές που υπήρχαν εισφορές από χορηγίες έχουν περάσει. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν κάποια έσοδα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η συμφωνία που κάναμε με τον κύριο Γαλανό είναι να υπάρχουν και τώρα έσοδα».

Για την φημολογία αναζήτησης επενδυτή: «Υπάρχει μία έγνοια ειδικά για το τμήμα του βόλεϊ. Εγώ δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο, καθώς έχουμε έρθει σε μια άτυπη συμφωνία με τον κο Γαλανό, ο οποίος τρέχει το τμήμα. Προχωράει με τη δική μας συμπαράσταση. Εμείς κάνουμε επαφές για τα υπόλοιπα τμήματα».

Για την ύπαρξη προτάσεων: «Υπήρξε περίπτωση που η πρόταση ήταν ανυπόγραφη και δεν μπήκαμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε. Δεν υπάρχει κάτι για τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: