Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Check in στους «8»

Συμπληρώνεται σήμερα το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας τα ζευγάρια.

Check in στους «8»
Ημέρα μπασκετικού Κυπέλλου η σημερινή, με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης να κρίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στις 17:00 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall. Οι «κίτρινοι» αγωνιούν για τη συμμετοχή του ΛαΜάρκους Ριντ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, αλλά η «Ένωση» έχει μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Κασμίρ Ράιτ και Μίροσλαβ Νίκολιτς με θλάσεις. Έτσι το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού θα πέσει στις πλάτες του Νώντα Παπαντωνίου. Ο νικητής του αγώνα αυτού θα αναμετρηθεί την Πέμπτη ως φιλοξενούμενος με τη Νέα Κηφισιά στα προημιτελικά. Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να αναζητούν έναν φόργουορντ και λόγω των δυσκολιών στην απόκτηση του Ζόραν Βρκιτς εξετάζουν και τον 29χρονο Βόσνιο Μίλαν Μιλόσεβιτς (2,02μ.), που είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο αλλά είναι στον… αέρα.

Στις 20:30 ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε ένα πελοποννησιακό ντέρμπι με το νικητή να αναμετράται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη. Οι δύο ομάδες, που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, έχουν δώσει ήδη δύο φιλικά, στα οποία κέρδισαν οι Αχαιοί, 78-56 και 81-64.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι αγώνες Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ για τα προημιτελικά, όπως και οι αγώνες από τα ζευγάρια που θα προκύψουν σήμερα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: