Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Αξίζει το σεβασμό μας η ΑΕΚ»

Προσοχή και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ μαζί του για την αναμέτρηση της Κυριακής συμφώνησε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ιβάνοβιτς: «Αξίζει το σεβασμό μας η ΑΕΚ»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι σε υψηλότερο επίπεδο από την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την αντιμετωπίζει αφ’ υψηλού στον αγώνα της Κυριακής για την τρίτη αγωνιστική της Α1.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Ντούσκο Ιβάνοβιτς επισήμανε: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ. Η προσέγγισή μας είναι ίδια σε όλους τους αγώνες: Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, πάντα με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο μας γιατί τον αξίζει. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, είπε: «Μετά από έναν αγώνα στο Μόναχο όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και τους σεβόμαστε όλους. Η ΑΕΚ έχει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, παίζει πάντα με υψηλό κίνητρο και θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι και πάνω απ όλα σοβαροί ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: