Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Νίκη στο Όλντ Τράφορντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Όλντ Τράφορντ για την νίκη εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μεγάλο ντέρμπι.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη αλλά μερικές φορές όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει όπως θέλουμε και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Την Κυριακή θα πάμε στο «Ολντ Τράφορντ» να κερδίσουμε. Θέλω τους τρεις βαθμούς. Το ματς μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά αλλά τώρα εγώ θέλω τη νίκη.
Στο περσινό ματς και οι δύο ομάδες δέχτηκαν την ισοπαλία αλλά φέτος δεν πιστεύω ότι η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να σκεφτώ διαφορετικά αλλά πριν ξεκινήσει σκέφτομαι μόνο τη νίκη.
Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δείξουμε σεβασμό σε έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους της Πρέμιερ Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι.
Η Μάντσεστερ Γ. είναι η Μάντσεστερ Γ. Για μένα δεν παίζει ρόλο ο προπονητής, η στιγμή, η κατάταξη, οι παίκτες. Η Μάντσεστερ είναι η Μάντσεστερ και πάντα θα είναι ανεξάρτητος παράγοντας«».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: