Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Βεργίνης: «Να ξεχάσουμε το σημερινό…»

Την απογοήτευσή του λόγω της βαριάς ήττας του Πανιωνίου από τα Τρίκαλα εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση πως οι «κυανέρυθροι» θα είναι πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Βεργίνης: «Να ξεχάσουμε το σημερινό…»
Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να ξεχάσουν οι παίκτες του Πανιωνίου τη βαριά ήττα από τα Τρίκαλα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο γκαρντ των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο έδωσε την υπόσχεση πως θα στους επόμενους αγώνες θα παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική.

«Σίγουρα η εικόνα αυτή δεν είναι καλή για εμάς. Ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου περίμεναν αυτό που έγινε. Όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Είναι αδύνατο σε τόσες λίγες ημέρες να φτιάξουμε ομάδα, με καλή χημεία και με τις συνεργασίες που απαιτούνται στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, είναι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Να ξεχάσουμε το σημερινό. Να δουλέψουμε πιο σκληρά, ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήταν και σήμερα κοντά μας. Δυστυχώς τους στενοχωρήσαμε, σε μεγάλο βαθμό. Καταλαβαίνουν ωστόσο, τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Υποσχόμαστε στους επόμενους αγώνες να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Δεγάιτας είπε: «Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια. Για εμάς τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαστε ομάδα που δεν έχει πολύ καιρό που έχει συγκροτηθεί. Χρειάζεται χρόνος. Κυρίως, χρειάζεται δουλειά και όλα θα γίνουν. Όπως είπα στα παιδιά, το μπάσκετ δεν φτιάχνεται με θεωρία, αλλά μόνο με δουλειά. Αυτό, δυστυχώς απαιτεί χρόνο. Θεωρώ αυτό το σημείο ως το πιο κρίσιμο, από την άποψη της αξιολόγησης υλικού. Πρέπει να γίνει σωστή αξιολόγηση και να αποφασίσουμε για τις προσθήκες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, που καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα ήταν άδικο αυτή τη στιγμή, να κριθούν αυστηρά. Μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν κάνει προετοιμασία, δεν βρίσκονται πολύ καιρό στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόουτς των Τρικάλων. Το μπάσκετ δεν είναι θεωρία. Μόνο μέσα από τη δουλειά έχεις αποτελέσματα. Πρέπει με τη δουλειά και μέσα στο γήπεδο, να πείθουμε τον κόσμο για την προσπάθεια που καταβάλουμε. Δεν ξέρω μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, αν όλα πάνε καλά. Σίγουρα η εικόνα θα αλλάξει. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ομάδες χτίζονται από τις ήττες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: