Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Μπαμ» και κάτω!!

Ο Πανιώνιος τα ‘χάνε ο Λεβαδειακός το 'βάλε! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ο Γιακουμάκης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή στο 89’ και η ομάδα του «έκλεψε» τη νίκη (1-0).

«Μπαμ» και κάτω!
Νίκησε ο χειρότερος… Ο Πανιώνιος έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες μέσα στην Λιβαδειά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν… πρώτοι και τελευταίοι.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν τις καλές φάσεις στο παιχνίδι της Βοιωτίας, αλλά δεν σκόραραν και οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» λίγο πριν το φινάλε (89’) με τον Γιακουμάκη που είχε μπει στο 68’ στο ματς.

Ανάσανε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στην φετινή Super League και έριξε στην τελευταία θέση τη Νίκη Βόλου, που την δευτέρα παίξει στην Ξάνθη.

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Super League.

Το ματς

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, καθώς εκτός από την κατοχή της μπάλας είχε και δύο σουτ στα πρώτα δέκα λεπτά. Το ένα ήταν καλό και έγινε από τον Βούκσεβιτς, ενώ το άλλο από τον Σάντσεζ δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 11’ όταν ο Φούντας λίγο έλειψε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς έπιασε ωραίο, φαλτσαριστό σουτ, όμως ο Σηφάκης αντέδρασε πολύ καλά και έδιωξε σε κόρνερ.

inner

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, αλλά δυσκολευόντουσαν πολύ να φτιάξουν ευκαιρίες και οι προσπάθειες να απειλήσουν, γινόντουσαν είτε μέσω στημένων φάσεων ή με μακρινά σουτ. Η ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε από τον Πανιώνιο, όταν λίγο πριν το φινάλε ο Μπούζας βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά «άνοιξε» την μπάλα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Έλληνα 30χρονου πορτιέρο, αλλά έφυγε πολύ πλάγια και σπατάλησε με αυτόν τον τρόπο την πιθανότητα να σκοράρει σε εκείνο το σημείο.

inner

Δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Μαχαίρας έκανε σουτ και η μπάλα άλλαξε πορεία, καθώς βρήκε στο χέρι του Παντίδου που ήταν μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει πέναλτι, αλλά μάλλον εκτίμησε το γεγονός ότι ο αμυντικός του Πανιωνίου προσπάθησε να μαζέψει τα χέρια του.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν και πάλι πιο κινητικός, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, αλλά τις καλές τις ευκαιρίες τις είχαν και πάλι οι Νεοσμυρνιώτες. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη απείλησαν με τον Αρμίτσε στο 54’ και δύο λεπτά μετά ο Κώτσιος δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Παπαδόπουλο που αντέδρασε εξαιρετικά. Όμως, οι παίκτες του Πανιωνίου απάντησαν με δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Αρχικά ο Μπούζας ήταν και πάλι… μοιραίος (όπως και στο 42ο λεπτό) για την ομάδα του, καθώς στο 63’ αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Όμως, ο Γιακουμάκης στο 89' εκμεταλλεύτηκε το στρώσιμο του Σολτσέλο και νίκησε τον Παπαδόπουλο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (77’ Νικολακάκης, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ (86’ Γκόμεζ), Μπορνταγκαράϊ (68’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο των γηπεδούχων είναι οι Στρατηλάτης, Πιντέρ, Μάγκας, Παππάς, Γιακουμάκης.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90’ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (77’ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (68’ Κολοβός).

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκίνη, Σμυρλής.

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας και βοηθοί του οι Χασάν Κούλα, Νικόλαος Καραϊσαρίδης. Τέταρτος ορίστηκε ο Ιωάννης Καμπαξής.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Κίτρινες: Νικολακάκης (90')-Τασουλής (28'), Οικονόμου (52'),Φούντας (57').*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: