Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ξανά «ελεύθερος» ο Καπόνο!

Πέρασε, δεν έκανε και «κόπηκε»! Ο Τζέισον Καπόνο εν τέλει δεν κατόρθωσε να πείσει τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ τους, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί εκ νέου… ελεύθερος.

Ξανά «ελεύθερος» ο Καπόνο
Τελικά δεν τα κατάφερε! Μπορεί ο Τζέισον Καπόνο να υπέγραψε με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ωστόσο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φάνηκε πως δεν ήταν ικανός για να συμπληρώσει το ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος σμολ φόργουορντ ξεκίνησε στις αρχές του Οκτώβρη προπονήσεις με την ομάδα του NBA, αλλά δεν κατόρθωσε να πείσει κανέναν με την παρουσία του και πλέον κυκλοφορεί πάλι… ελεύθερος στην αγορά.

Κατά την διάρκεια των πέντε φιλικών αγώνων που έδωσε πριν την έναρξη της σεζόν, είχε συνολικά 3,2 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 8,7 λεπτά ανά αγώνα.

Όσον αφορά στους αριθμούς του πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει 6,7 πόντους και 1,7 ριμπάουντ σε 17,8 λεπτά συμμετοχής και 509 εμφανίσεις με Καβαλίερς, Μπόμπκατς, Χιτ, Ράπτορς, Σίξερς και Λέικερς.

Με τη φανέλα των «πράσινων», ο Καπόνο είχε κατά μέσο όρο 7,6 πόντους, 1,6 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ σε 17 λεπτά ανά αγώνα και ισάριθμες συμμετοχές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: