Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μπεν: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Την εκτίμηση ότι δεν θα χάσει η Βέροια με μεγάλο σκορ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως έγινε την περσινή σεζόν (4-1), εξέφρασε ο Ελ Φαρντού Μπεν Μοχάμεντ.

Μπεν: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»
Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού αγώνα της Βέροιας στην έδρα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Μπεν, ο οποίος θεωρεί ότι οι Ημαθιώτες δε θα χάσουν ξανά με μεγάλο σκορ – όπως συνέβη την περσινή σεζόν (4-1).

«Θα είναι τελείως διαφορετικός ο φετινός αγώνας . Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα μας – διοίκηση, προπονητής, παίκτες – και θεωρώ ότι το θετικό μας ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και με τον Λεβαδειακό, που δεν αποδώσαμε αυτά που μπορούμε, καταφέραμε να νικήσουμε. Διαπιστώνω ότι υπάρχει βάθος στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Αφρικανός φορ και πρόσθεσε:

«Σωστή χημεία μεταξύ μας και προβλέπω πως θα γίνει ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι δυνατός και παίζει στην έδρα του, όμως νιώθουμε όλα τα παιδιά καλά και πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας. Αν παίξουμε όπως πρέπει και συγκεντρωμένα, ασφαλώς και μπορούμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: