Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μικροεκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού!!

Και τώρα Παναθηναϊκός... Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής και έμειναν εκτός αποστολής οι Σαλίνο, Σιόβας.

Μικροεκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού
Είκοσι παίκτες επέλεξε ο Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι της Κυριακής (26/10, 19:30).

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Σαλίνο, που φαινόταν να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα από τον Ελαμπντελαουί, ενώ ο Σιόβας που θεωρητικά είχε κάποιες πιθανότητες να παίξει κόντρα στους «πράσινους» δεν θα είναι επίσης ούτε στον πάγκο. Συνεχίζει την προσπάθεια του να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ο Μπενίτες και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με το «τριφύλλι». Ο 51χρονος κόουτς δεν πήρε μαζί του ούτε τους Γκαζαριάν, Μπουχαλάκη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεση στον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Μετά το τέλος αυτής, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: