Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ… αλλαγμένη!

Αλλαγές, αλλά περιορισμένης… έκτασης ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας στο ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών την προσεχή Τρίτη. Δύσκολα ο Ανάκογλου, αίνιγμα ο Μπρέτσεβιτς.

ΑΕΚ… αλλαγμένη

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται στο προσεχές παιχνίδι να προχωρήσει σε κάποιες-μετρημένες-αλλαγές. Στόχος του είναι να φρεσκάρει την ομάδα του και να τη διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα ενέργειας. Δεν πρόκειται, πάντως, να κάνει ριζικές τροποποιήσεις, αφενός μεν για να μη χαλάσει τη χημεία κι αφετέρου γιατί το ματς της Τρίτης κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, μιας κι ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ΑΕΚ πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» του θεσμού, ενώ με πιθανό στραβοπάτημα ίσως να μην αρκεί και η νίκη την τελευταία αγωνιστικών των ομίλων κόντρα στον δυνατό Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο «Κολοσσός» έχει φροντίσει εδώ και μέρες να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του πως στη διάρκεια της σεζόν όλοι θα φανούν χρήσιμοι και θα κληθούν να βοηθήσουν, περισσότερο ή λιγότερο, συνεπώς θα πρέπει να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση.

Πάντως ΚΑΙ από το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών αναμένεται να απουσιάσει ο Δημήτρης Ανάκογλου, αφού δεν είναι 100% έτοιμος και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει μια βαριά θλάση. Αντίθετα, είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς, που προπονείται κανονικά και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια στιγμή από τον πάγκο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: