Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Επέστρεψε ο Μακ!!

Υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την δεύτερη της βαθμολογίας, Βέροιας θέτει ο Ρόμπερτ Μακ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ανεβαίνει ο Τζαβέλλας.

Επέστρεψε ο Μακ
Στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και πάλι ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που έλειψε από την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για το Europa League, λόγω τραυματισμού, πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου που έγινε στην Τούμπα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Ο πρωτοπόρος της Super League θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/10, 17:15) την Βέροια, που είναι έναν πόντο πίσω του και εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί ανήμερα του ματς (το κάνει κάθε φορά ο Αναστασιάδης) θα είναι οι Τζαβέλλας, Σκόνδρας.

Ο πρώτος ανεβάζει ρυθμούς για να φθάσει σύντομα στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και ο 24χρονος δεξιός μπακ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τους «βιόλα» και θα λείψει για 3-4 εβδομάδες.

Στις 11:30 το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Μακεδονία Palace. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: