Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Χαμηλά οι τόνοι»

Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τον Τύρναβο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο ωστόσο να κρατά χαμηλά τους τόνους αφού ακόμα το πρωτάθλημα είναι ακόμα στο ξεκίνημα, κάνοντας λόγο για μία σημαντική νίκη.
Αναλυτικά:
«Κερδίσαμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και πήραμε τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως εκτός από τα πρώτα πέντε λεπτά, που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη δεν είναι εύκολη όσο νομίζουν μερικοί. Παίξαμε με ένα μαχητικό αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι η επόμενη μέρα. Χαμηλά οι τόνοι. Είναι ακόμα αρχή», είπε και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποια προβλήματα από τα δεξιά του αντιπάλου στο ξεκίνημα του αγώνα, αυτό πολύ γρήγορα το διορθώσαμε και δεν είχαμε πρόβλημα στην συνέχεια. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Βάλαμε όμως ένα παραπάνω από τις προηγούμενες νίκες που κάναμε στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Τύρναβο, είναι καλή ομάδα και έχει πλάνο στο παιχνίδι της».
Σε ερώτηση για την κατάσταση του Περόνε, είπε: «Δεν έχει κάτι το σοβαρό. Σε λίγες ημέρες θα είναι καλά. Σήμερα ήθελε να παίξει, δεν τον άφησα εγώ. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα και δεν θέλω με τίποτα να ρισκάρω».
Για τους παίκτες που μπαίνουν στην ενδεκάδα και δίνουν λύσεις: «Το είχα πει και παλιότερα. Μπορεί παίκτες όπως ο Ρομάνο, ο Περόνε να είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, όμως εμείς χτίσαμε την ομάδα πάνω σε όλο το ρόστερ. Εχουμε πάικτες που βοηθάνε πολύ. Νομίζω πως φαίνεται αυτό κάθε Κυριακή που παίζουμε».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί: «Πάμε να κερδίσουμε. Φυσικά και μας ενδιαφέρει και ο θεσμός του Κυπέλλου. Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές, όμως όπως είπα έχουμε βαθύ ρόστερ και έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό».
Για το μηδέν παθητικό στην άμυνα είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Η σιγουριά που δίνει το μηδέν σε άμυνα και τερματοφύλακα. Μην ξεχνάμε πως το μηδέν στην άμυνα δίνει βαθμούς».
Από την πλευρά του ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του Ηρακλή, Γιάννης Λουκίνας, πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για εμάς. Κρατάμε τη νίκη το σερί και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών στο Κύπελλο. Το γκολ είναι ότι πιο σημαντικό για έναν επιθετικό. Αυτό σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα είναι ότι καλύτερο για μένα και την ομάδα. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: