Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Με στόχο τις… υψηλές πτήσεις!!

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας επιθυμεί να συνεχίσει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει τη νίκη στην έτερη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, τη Βέροια.

Με στόχο τις… υψηλές πτήσεις
Ξεχωριστό χαρακτήρα έχει αποκτήσει η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, οι Ημαθιώτες έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τους Θεσσαλονικείς να είναι πρώτοι με μόλις έναν πόντο διαφορά.

Δηλαδή, η σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα έχει αποκτήσει χαρακτήρα «ντέρμπι κορυφής». Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους «ασπρόμαυρους» με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται – από δεξιά προς αριστερά – από τους Κίτσιου, Μαντούρο, Κατσικά και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με τους Τζανδάρη και Κάτσε εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα παίξουν οι Μακ, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Η αποστολή θα γίνει γνωστή σήμερα το πρωί.

Προϊστορία

Από το 1959 και μετά η Βέροια μετράει δεκατρείς ήττες, δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ και μία νίκη τον Γενάρη του 1968. Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες πραγματοποιήθηκε την περσινή σεζόν (26/01/2014) κι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1, χάρη σε δύο γκολ του Σαλπιγγίδη κι από ένα των Ολίσε και Μαντούρο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: