Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ματζουράκης: «Θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την ισοπαλία της Καλλονής στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει και ηττημένη.

Ματζουράκης: «Θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει»
Μπορεί η Καλλονή να αγωνιζόταν για περισσότερο από 30 λεπτά με παίκτη περισσότερο απέναντι στον ΠΑΣ, όμως ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε ηττηθεί στο φινάλε, ενώ ευχήθηκε και καλή συνέχεια στον Γιάννη Πετράκη και στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στο α' ημίχρονο, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο β' μέρος είχαμε την αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν είχαμε την καθαρή πάσα στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου ούτε την καθαρή σκέψη να φτάσουμε στη νίκη» τόνισε ο τεχνικός της Καλλονής.

Και προσέθεσε: «Θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας το ματς μετά το χοντρό λάθος του Κεϊτά στην άμυνα. Εμείς είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Στεφάνοβιτς. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και φίλο, Γιάννη Πετράκη».


Σε ερώτηση σχετική με το ρίσκο που δεν πήρε η Καλλονή όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, απάντησε: «Είχαμε μια ομάδα που έπαιζε στα τελευταία 30 μέτρα, ήμασταν συνέχεια κάτω από το κέντρο, τι εννοείτε; Στο προηγούμενο ματς που μείναμε με 10 παίκτες, κάναμε επιθετικές αλλαγές και πήραμε το ματς. Συμφωνώ εν μέρει μαζί σας, στο ότι δεν είχαμε σήμερα τις τελικές πάσες και την καθαρή σκέψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: