Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Διγκόζης: «Δίκαιη η νίκη του Ηρακλή»

Ο Άγγελος Διγκόζης παραδέχθηκε πως η νίκη του Ηρακλή ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη, ενώ στάθηκε στο 4’ και την χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Τυρνάβου:
«Ο Ηρακλής ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς μπήκαμε καλά χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε γκολ. Αν σκοράραμε στο 4′ νομίζω θα μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι στην συνέχεια. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αν βγάλουμε όμως μία δύο στατικές φάσεις σε όλο το πρώτο μέρος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν θα μιλήσω παίξαμε με δέκα και είχαμε απέναντί μας τον Ηρακλή. Ηταν δύσκολο το έργο μας. Από το 1′ μέχρι το 94′ ο Ηρακλής καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και να εύχομαι να πετύχει του στόχους του».
Από την πλευρά του ο παίκτης του Τυρνάβου, Άκης Γεωργίου, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του «Γηραιού»: «Ποιοτική ομάδα ο Ηρακλής με καλή ψυχολογία από τις δύο νίκες που είχε. Εμείς μετά την ήττα από την Ζάκυνθο έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε ψυχολογία για την συνέχεια. Ξέραμε πως αν δεχτούμε γκολ θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε. Αυτό σε συνδυασμό με την κόκκινη κάρτα μας έκανε να προστατευτούμε αμυντικά για να μην πάρει άλλες διαστάσεις το σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: