Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αντεπίθεση από το Φάληρο!

Να αρχίσει-όπως πέρσι-τη δική του αντεπίθεση στο πρωτάθλημα από το «Γ. Καραϊσκάκης» με νίκη επί του Ολυμπιακού είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού. Το πλάνο και το δίλημμα του Αναστασίου.

Αντεπίθεση από το Φάληρο

Με ανεβασμένη ψυχολογία τόσο από την καλή εμφάνιση και το 1-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, όσο και από τις εμψυχώσεις από 100 και πλέον οπαδούς τους στη χθεσινή προπόνηση, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν έτοιμοι για τη μάχη και ένα αποτέλεσμα που θα αποτελέσει το καλύτερο τονωτικό εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα της αρχικής ενδεκάδας, ενώ την τελευταία θέση διεκδικούν τρεις παίκτες, οι Πέτριτς, Μπούι και Δώνης. Τα μετόπισθεν, που λειτούργησαν πολύ καλά στο Europa League την Πέμπτη, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν. Ο Στιλ θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή στόπερ. Ο Λαγός θα είναι «κόφτης» με τον Ζέκα δεξιό εσωτερικό μέσο και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εφόσον ως αριστερός εσωτερικός μέσος επιλεγεί ένας εκ των Μπούι ή Δώνη, τότε Ατζαγκούν και Πράνιτς θα κινούνται μπροστά από την τριάδα των χαφ και πίσω από τον Καρέλη που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Αν ο Πράνιτς προτιμηθεί ως αριστερός εσωτερικός μέσος, τότε ο Πέτριτς θα μπει στο βασικό σχήμα και πίσω του θα βρίσκονται Καρέλης και Ατζαγκούν.

Στην 20μελή αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε ο Μέντες που γυμνάστηκε κανονικά, αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι έστω και στον πάγκο. Οι υπόλοιπο είναι οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος και Κλωναρίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Μπεργκ (που δεν αναμένεται να είναι καν στο γήπεδο παρότι το ήθελε), Ντίνας, Ρισβάνης και Μπαϊράμι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: