Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Φαβορί οι μεν, επικίνδυνοι οι δε…»

Μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό δίνει για το αποψινό ντέρμπι ο Στράτος Αποστολάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, αλλά σημειώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι κίνδυνος-θάνατος αν βρει κενούς χώρους.

«Φαβορί οι μεν, επικίνδυνοι οι δε…»
Έχοντας περάσει ΚΑΙ από τους δύο «αιώνιους» και μετρώντας τόσες παρουσίες σε ντέρμπι, η γνώμη του Στράτου Αποστολάκη για την αποψινή μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο παλαίμαχος άσος την κατέθεσε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτά τα παιχνίδια έχουν συνήθως πολλή τακτική. Θέλουν και οι δύο ομάδες πολύ τη νίκη, αλλά είναι αρχή της σεζόν και νομίζω πως διερευνητικά θα μπουν στο γήπεδο. Κάθε ομάδα έχει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά νομίζω πως ένα μικρό προβάδισμα έχει λόγω έδρας και ρόστερ ο Ολυμπιακός. Όμως σε τέτοια παιχνίδια αυτά δεν ισχύουν πάντα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει πως είναι ομάδα που πρέπει να εμπιστεύεσαι και ότι μπορεί μέσα από κάποια αποτελέσματα να ξεπεράσει τα οικονομικά και τα… υπαρξιακά της προβλήματα», τόνισε.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά, αλλά αυτό μπορεί να είναι… δίκοπο μαχαίρι. «Ο Μίτσελ έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τους χώρους και θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, παρά την απουσία του Μπεργκ και παρότι οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Αν ο Ολυμπιακός κάνει το λάθος και δώσει πολύ χώρο, θα το πληρώσει», πρόσθεσε.

Όσο για το αν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τις δύσκολες αποστολές που είχαν οι δύο ομάδες απέναντι σε Γιουβέντους και Αϊντχόφεν οι δύο ομάδες θα παίξουν ρόλο, είπε: «Είναι ένας παράγοντας η κόπωση και θα παίξει σημαντικό ρόλο. Όμως είναι επαγγελματίες παίκτες, δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς και δεν πιστεύω πως η κούραση θα καθορίσει την απόδοση των ομάδων και το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί περισσότερο από άλλους παράγοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: