Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ρομπέρτο: «Η τέλεια ευκαιρία…»

Αποφασισμένοι να αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο εν όψει του αποψινού ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ρομπέρτο: «Η τέλεια ευκαιρία…»
«Αυτό το ματς θα είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Να ξεχάσουμε το περσινό παιχνίδι, που ήταν δύσκολο για όλους μας», τόνισε ο Ρομπέρτο εν όψει του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε και για τις πιθανότητες πρόκρισης των Πειραιωτών στην επόμενη φάση του Champions League: «Κοιτάμε μπροστά. Προσδοκούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά είναι νωρίς να το πούμε με σιγουριά αυτό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος άσος στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News

Για την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League:

«Δεν ξέρω ακόμα. Ίσως είναι νωρίς για να το πούμε αυτό. Ουσιαστικά έχουμε παίξει μόνο τον πρώτο γύρο του ομίλου. Μένουν ακόμα τρία ματς με αυτές τις δύσκολες ομάδες και μάλιστα τα δύο εξ αυτών (σ.σ. Γιουβέντους, Ατλέτικο) εκτός έδρας. Κοιτάμε μπροστά. Προσδοκούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά είναι νωρίς να το πούμε με σιγουριά αυτό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Ξέρουμε ότι όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει ένα σπουδαίο ματς από εμάς. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και φυσικά να φτάσουμε πιο κοντά στην 1η θέση στο πρωτάθλημα. Αυτό το ματς θα είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Να ξεχάσουμε το περσινό παιχνίδι, που ήταν δύσκολο για όλους μας».

Για την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Στον Ολυμπιακό ζω τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο γι' αυτό που μου συμβαίνει. Όταν παίζεις υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πιο εύκολο. Έχεις αυτοπεποίθηση. Μπορείς να βγάλεις όλο τον εαυτό σου στο γήπεδο. Είναι πιο εύκολο για μένα να παίζω εδώ, χάρη σε αυτή τη συμπεριφορά του κόσμου».

Για τον Μπουφόν:

«Όλη τη ζωή μου παρακολουθούσα τον Μπουφόν. Είναι σαν ήρωας για μένα. Ένας σταρ του ποδοσφαίρου. Έμαθα πολλά παρακολουθώντας τον. Ήταν ευχαρίστηση να παίξω εναντίον του και να και να μιλήσω για λίγο μαζί του. Μου έδωσε συγχαρητήρια για τον αγώνα και μου ευχήθηκε καλή τύχη στα επόμενα ματς. "Θα σε δω σε δύο εβδομάδες", μου είπε».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στη εθνική Ισπανίας:

«Ναι φυσικά είναι στόχος μου. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή περίοδο. Στην εθνική λέγεται ότι μπορεί να κάνουν αλλαγές στη θέση μου. Ελπίζω να πάρω μία ευκαιρία ώρα ή στο μέλλον. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου πριν και πάνω απ' όλα για την ομάδα μου. Φυσικά σκέφτομαι τις πιθανότητες της Εθνικής, είναι όνειρο. Τώρα όμως είναι απλά ένας στόχος».

Για το αν η εμφάνισή του κόντρα στη Γιουβέντους ήταν καλύτερη από αυτή κόντρα στη Μπενφίκα:

«Νομίζω ότι ίσως ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή μου. Είναι σίγουρα σημαντικές και οι δύο για μένα και για την ομάδα. Ήταν δύσκολα ματς και τα δύο. Δεν κέρδισα μόνο εγώ, αλλά προσπάθησε όλη η ομάδα. Ήταν ομαδική δουλειά όλων των παικτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: