Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Ομαδάρα Ρεάλ, απογοητευτική Μπάρτσα»

Αποθεωτικοί τίτλοι για τη Ρεάλ και επικριτικοί για την Μπαρτσελόνα στον ισπανικό Τύπο την επομένη του πρώτου clasico της σεζόν (3-1). Δείτε τι γράφουν οι εφημερίδες της χώρας.

«Ομαδάρα Ρεάλ, απογοητευτική Μπάρτσα»

Η Marca αναφέρει: «Την κατάπιε! Η Ρεάλ, ανώτερη σε όλα, ήταν ομαδάρα. Κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές της Μπαρτσελόνα, που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο», ενώ ξεχωρίζει τους Μπενζεμά, Ίσκο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Πέπε, Ράμος, Κασίγιας και Κρόος.

inner

Η As με τη σειρά της σε εξίσου πανηγυρικούς τόνους έχει τίτλο «Έτσι, έτσι, έτσι… νικά η Ρεάλ» και δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο στο πρωτοσέλιδο πέρα από τους σκόρερ.

inner

Αντίθετα, οι καταλανικές εφημερίδες είναι αρκετά επικριτικές για την απόδοση της Μπαρτσελόνα. «Μια απογοητευτική πρωτοπόρος» είναι ο τίτλος της Sport που προσθέτει: «Η Μπαρτσελόνα κατέρρευσε μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ, αλλά η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των μπλαουγκράνα, που δεν αναζήτησαν δικαιολογίες στο τέλος».

inner

Η El Mundo Deportivo από τη δική της πλευρά κάνει λόγο για «Μέτρια Μπαρτσελόνα» και συνεχίζει: «Μετά από μια καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είδε τη Ρεάλ να κυριαρχεί στην επανάληψη. Ο Νεϊμάρ ισοφάρισε το ταχύτερο γκολ στη Μαδρίτη και ο Σουάρες έκανε υποσχόμενο ντεμπούτο».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: