Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πέτγουεϊ: «Πήραμε το μάθημα με την Κηφισιά»

Σοβαρός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, όπως δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Πέτγουεϊ: «Πήραμε το μάθημα με την Κηφισιά»
Ο Ολυμπιακός πήρε το «μάθημά» του από τη Νέα Κηφισιά την περασμένη αγωνιστική και γι’ αυτό οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με όσα είπε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στον esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα: «Δεν χωράει αμφιβολία πως μοναδικός στόχος για την ομάδα μου σε αυτό το ματς είναι η νίκη. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Νίκη και μόνο νίκη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Δυστυχώς την προηγούμενη αγωνιστική υπεστήκαμε μια ήττα από τη Νέα Κηφισιά που μας έχει βάλει σε μπελάδες σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Πήραμε, όμως, ταυτόχρονα και ένα "μάθημα" που λέει ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα, οποιαδήποτε στιγμή. Πλέον θα πρέπει αυτό να το έχουμε στο μυαλό μας όλο τον χρόνο. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κολοσσός Ρόδου είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Προσπαθούν λοιπόν να συνδυάσουν εμπειρία και φρεσκάδα, τους αρέσει να παίζουν σε ελεγχόμενο ρυθμό, αλλά όποτε βρίσκουν ευκαιρία τρέχουν στον αιφνιδιασμού. Πρόκειται για ένα συμπαγές σύνολο που χρειάζεται προσοχή».

Για το που θα βασιστεί ο Ολυμπιακός: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου όλα για εμάς θα αρχίσουν από την άμυνα. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει ρυθμό και στην επίθεση, οπότε σε αυτή θα στηριχθούμε και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: