Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Νίκη… επιβίωσης»

Χαρούμενος, αλλά και ο προσγειωμένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Σκουρτόπουλος: «Νίκη… επιβίωσης»
Η καλή μέρα των ψηλών, αλλά και η ψυχραιμία στο τέλος ήταν τα «κλειδιά» της νίκης του Ρεθύμνου επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φεύγουμε νικητές, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς το περιμέναμε και είχαμε προετοιμαστεί. Ξέραμε ότι η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή. Ξέραμε πως θα υπάρχει υποστήριξη από τον κόσμο και γι’ αυτό είχαμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων. Ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος, αξιοποιήσαμε την πολύ καλή παρουσία των δύο ψηλών μας, που είναι και το δυνατό μας χαρτί και με πιο συγκροτημένη άμυνα τα καταφέραμε. Βέβαια, η αντίδρασή μας στην τελευταία φάση με τον Βασίλιεβιτς θα μπορούσε να μας είχε στοιχίσει, άσχετο αν έγινε βιαστικά το σουτ. Προς το παρόν είμαστε σε νίκες επιβίωσης και δεν έχουμε κάνει το κάτι παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κόροιβο για την φιλοξενία και να ευχηθώ και στην ομάδα και στον Χάρη Μαρκόπουλο καλή συνέχεια. Γίνεται μια προσπάθεια που αξίζει στήριξη και είμαι σίγουρος πως οι στόχοι θα επιτευχθούν», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Ντέγιαν Κράβιτς από τη μεριά του ανέφερε: «Ακόμα κι όταν ο Κόροιβος είχε ξεφύγει στο σκορ προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην σκεφτόμαστε πόση είναι η διαφορά. Τα καταφέραμε. Είχαμε συγκέντρωση στο τέλος και πήραμε τη νίκη, με σωστές επιλογές όταν κρινόταν το παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα και παράλληλα είχαμε πάθος και σωστές επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: