Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ζητούνται «αποδείξεις»

Τους λόγους για τους οποίους θεωρείται φαβορί, εκτός από μεγάλο όνομα, για την άνοδο στη Football League καλείται να αποδείξει ο Άρης στη σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Ζητούνται «αποδείξεις»
Τέλος στις μέτριες εμφανίσεις που στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα θέλουν να βάλουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι υποδέχονται σήμερα τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (16:00, Novasports 3).

Άλλωστε, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τους πέρασε το μήνυμα στην προχθεσινή προπόνηση, όταν τους είπε πως «δεν φτάνει μόνο η φανέλα για να κερδίσεις τα παιχνίδια» και οι Θεσσαλονικείς πρέπει να αποδείξουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούνται φαβορί για την άνοδο στη Football League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο έμπειρος προπονητής.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαϊμάκης (ή ο Καρατζιοβαλής), έχοντας τους Ψυχογιός, Λιόλιος, Φερνάντες και Γκόλιας μπροστά του. Στον άξονα θα παίξουν οι Προβατίδης και Σουνάς, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Παπαδόπουλος και Σταυρόπουλος.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ρένια και Πόι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννίτσης, Λιόνης, Λεμονής, Καπνίδης, Γκίνο και Χιντασέλι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: