Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έμεινε για να… ρεφάρει!

Στην Αθήνα βρίσκεται ακόμα ο Άρης που μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά, θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα ενάντια στον Πανελευσινιακό. Δείτε τι είπαν οι Πρίφτης και Μούρτος.

Έμεινε για να… ρεφάρει
Να μη φύγει με… άδεια χέρια από την Αθήνα έχει ως στόχο ο Άρης (αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Κηφισιά την Πέμπτη 9/10), ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ενάντια στον Πανελευσινιακό.

Με αφορμή την πρεμιέρα της Κυριακής (12/10), ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε πως αυτά τα παιχνίδια μπορούν πάντα να κρύβουν εκπλήξεις, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι που θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι οι «κίτρινοι».

«Οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Από αύριο ξεκινά η μεγάλη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος. Προφανώς όλοι θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα με το δεξί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα έχουμε να διαχειριστούμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την κούραση», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην επίσημη της ιστοσελίδα, για να προσθέσει:

«Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει παίξει μεγάλο αριθμό φιλικών και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, κυρίως μέσα από πικ εντ ρολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς αμυντικά στη συγκεκριμένη συνεργασία και ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγά αρκετά τις μπάλες από τα άστοχα σουτ».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Είναι μια εκτός έδρας αναμέτρηση και γνωρίζουμε τη δυσκολία της. Θέλω να έχουμε μία καλή αρχή και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Άρη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: