Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Καλλονή και με... Γκέκα!!

Σ' ένα ματς που βραβεύτηκε ο Φάνης Γκέκας, η Καλλονή ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Ακίσασπορ. Έπαιξε αλλά δεν σκόραρε ο έμπειρος επιθετικός. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο τέλος ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη.

Καλλονή και με... Γκέκα!
Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Καλλονής στην φιλική ισοπαλία με 2-2 ενάντια στην Ακίσασπορ του Φάνη Γκέκα, καθώς προηγήθηκε 2-0 και λίγο πριν την λήξη είχε την ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση του Φάνη Γκέκα λίγο πριν την έναρξη, με τους ανθρώπους της ομάδας της Λέσβου να του προσφέρουν μια ανθοδέσμη και τη φανέλα του συλλόγου με το όνομά του και το νούμερο «11». Αποθεώθηκε από τον κόσμο ο έμπειρος επιθετικός που έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής, παρά την συχνότητα που σκοράρει φέτος.

inner

Όσον αφορά στον αγώνα, ξεκίνησε ιδανικά για την Καλλονή καθώς ο Ντάνιελ Αντέτζο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 16. Μάλιστα, στο 23’ ο Λεοζίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε διαφορά δύο τερμάτων. Η απάντηση της Ακίσασπορ ήταν άμεση ωστόσο, με τον Ντάγκλας Φερέιρα να απαντά στο 26’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 80’ με δράστη τον Ρόσα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια… ανάσα απ’ την «κλοπή» της νίκης, με τον Χρήστο Πιπίνη να σημαδεύει το δοκάρι στο 93’.

Καλλονή: Μπράνιμιρ (59' Δαύκος), Αναστασιάδης (46' Πιπίνης), Βαλιός (71' Κριπιντίρης), Αντέτζο (46' Τσαμπούρης), Γιορέντε (46' Μπαρέρα), Καλτσάς (68' Χωριανόπουλος), Κεϊτά (68' Γιώργου), Λεοζίνιο (59' Στεφάνοβιτς), Μανούσος (46' Κύπρου), Ναβάρο (59' Ραζάκ), Χουάνμα (46' Μίνγκας, 83' Μπουρούς).

Ακίσασπορ: Τουντσέλ (Τεμέλ), Ζενγκίν, Φερέιρα (Μπιρίνκι), Σονκό (Κονούκ), Κέλες, Γιούκε, Γκιουλέρ (46' Κονούκ), Καλίς, Ρόσα, Ακιούζ, Κοσέ (46' Γκέκας).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: